ΛΥΚΟΜΙΔΗΣ

Φιλοσοφία, μυσταγωγία και επιστήμη

ΚΑΘΑΡΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ

Posted by lykofron στο 04/04/2011

ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Πάρτε μία άνετη στάση έτσι ώστε να μην αισθάνεσαι ενόχληση σε κανένα σημείο του σώματός σου. (παύση).  Τώρα  πάρε μια βαθιά αναπνοή και καθώς θα εκπνέεις οραματίσου τον αριθμό 3 τρεις φορές….. Πάρε μια βαθιά αναπνοή και καθώς θα εκπνέεις οραματίσου τον αριθμό 2 τρεις φορές….. Πάρε μια βαθιά αναπνοή και καθώς θα εκπνέεις οραματίσου τον αριθμό 1 τρεις φορές….. Χαλάρωσε το δέρμα του προσώπου σου….. Χαλάρωσε τα χείλη σου….. Χαλάρωσε τα βλέφαρά σου….. Χαλάρωσε το δέρμα του κεφαλιού σου….. Νιώσε αυτή τη χαλαρότητα σαν ένα ζεστό κύμα να κατεβαίνει στους ώμους σου και κατόπιν σε όλο σου το σώμα μέχρι τις άκρες των δακτύλων των χεριών και των ποδιών σου….. 

Θα κατέβεις τώρα σε χαμηλότερο σημείο καθώς θα μετράω από το 10 προς το 1. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1.

Χαλάρωσε τώρα το νευρικό σου σύστημα. …..  Χαλάρωσε τώρα τη διάνοια σου….. καμιά σκέψη δεν σε απασχολεί…..  ο νους σου είναι απόλυτα ήσυχος….. απόλυτα ήσυχος…..  απόλυτα ήσυχος….. Χαλάρωσε τώρα το μυϊκό σου σύστημα….. Χαλάρωσε τώρα όλα σου τα εσωτερικά όργανα….. Όλα σου τα όργανα λειτουργούν τώρα ήρεμα χαλαρωμένα….. Είσαι σε βαθιά χαλάρωση….. είναι μια πολύ υγιεινή κατάσταση. Απόλαυσε τώρα αυτήν την γαλήνη της βαθιάς χαλάρωσης, καθώς τίποτε δεν σε απασχολεί. (παύση).  

Πάρε μια βαθιά αναπνοή με το ρυθμό που εσύ θέλεις και να αισθάνεσαι ότι κατά την εκπνοή βγαίνει από μέσα σου μαζί με τον αέρα όλη η ένταση που έχει το σώμα σου. (παύση).

Πάρε άλλη μια βαθιά αναπνοή με το ρυθμό που εσύ θέλεις και να αισθάνεσαι ότι κατά την εκπνοή βγαίνει από μέσα σου κάθε σκέψη και κάθε έγνοια. (παύση).

Πάρε άλλη μια βαθιά αναπνοή με το ρυθμό που εσύ θέλεις και να αισθάνεσαι ότι κατά την εκπνοή βυθίζεσαι σε μια βαθιά γαλήνη, αισθάνεσαι να σε τυλίγει μια απέραντη ευτυχία. (παύση).

ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ

Είναι καλοκαίρι. Βρίσκεσαι μέσα σε ένα λιβάδι γεμάτο αγριολούλουδα και χαμηλούς θάμνους. Προχωράς προς την κατηφορική πλευρά του λιβαδιού ανάμεσα στα πολύχρωμα λουλούδια και τους καταπράσινους θάμνους. Ο αέρας είναι δροσερός και αρωματισμένος με το άρωμα των λουλουδιών. Μπροστά σου είναι η ανατολή. Ο ήλιος, που μόλις έχει ανατείλει, έχει ένα γλυκό χρυσοκίτρινο φως και σε λούζει στο πρόσωπο και ολόκληρο το σώμα σου.

Βλέπεις τις αχτίδες του να περνούν μέσα από το σώμα σου και να το καθαρίζουν από ξένη προσβολή, βλέπεις τώρα το σώμα καθαρό και σε πλήρη υγεία. Είσαι απόλυτα υγιής το ανοσοποιητικό σου σύστημα ισχυροποιείται και γίνεται πανίσχυρο, τίποτε πλέον δεν είναι ικανό να σε προσβάλει. Είσαι απόλυτα υγιής, απόλυτα υγιής, απόλυτα υγιής, (παύση).

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ

Τώρα θα επανέλθεις στο επίπεδο Β την πλήρη συνειδητότητά σου καθώς θα μετράω από το ένα έως το πέντε:  1 (μικρή παύση), 2 (μικρή παύση), 3 (μικρή παύση), στο πέντε θα επανέλθεις στο επίπεδο Β της εγρήγορσης, 4 (μικρή παύση) 5 είσαι στο επίπεδο της εγρήγορσης  

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: