ΛΥΚΟΜΙΔΗΣ

Φιλοσοφία, μυσταγωγία και επιστήμη

03 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

10 Σχόλια to “03 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”

  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ said

    Ευχαριστω πολυ για την card-visit με τις διευθυνσεις σας που μου δώσατε χθες βράδυ.
    Να ειστε καλα και να μπορώ να εχω την ικανοτητα να σας παρακολουθω.
    απλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  2. nikolaos doubetas said

    ΚΑΛΗ ΕΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ!
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:
    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ «ΤΙΜΑΙΟ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, Η ΛΕΞΗ «ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΣ»
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    • lykofron said

      Ανάγκη εννοούσαν γενικά την «ανάγκη εναρμόνισης προς την νομοτέλεια της Φύσεως», την οποία εξέφραζαν μόνο με την λέξη ΑΝΑΓΚΗ ή ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΣ π.χ. το γνωστό «ανάγκα και Θεοί πείθονται» δηλαδή για την ανάγκη εναρμόνισης προς την νομοτέλεια της Φύσεως είναι απόλυτα πεπεισμένοι και οι Θεοί.

  3. ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΟΥΣ ΧΩΡΟΥ : http://sites.google.com/site/pitago99/home

  4. Νέες θεωρίες. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.
    Χ Ρ Ο Ν Ο Σ: (Ο χρόνος είναι βίωμα) Νέες θεωρίες.

    ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΑΠΛΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ. Δεν συνίσταται για αγαθούς.
    Ταξίδι στο χρόνο (στο παρελθόν) με μια φανταστική σκουληκότρυπα!
    Αποτελούν οι σκουληκότρυπες σήραγγες για να ταξιδέψει κανείς στο χρόνο;
    ———————————-
    -Κύριοι Ο χρόνος είναι αίσθηση (βίωμα) και επομένως ότι άλλο σχετίζεται με αυτόν είναι φανταστικό από φαντασιόπληκτους, και όχι σκληρή αντικειμενικότητα πραγματικότητα.
    Δεν χρειάζεται να είσαι φυσικός, τον χρόνο τον κουβαλάς μέσα σου, ψάξε και θα τον βρεις, είναι ΑΙΣΘΗΣΗ και τίποτα παραπάνω. Χρειάζεται μόνον Λογική επεξεργασία.

    Βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγάλη ανατρεπτική θεωρία (εφεύρεση ανακάλυψη) και ζητώ την γνώμη σας για την ύπαρξη ή μη του ΧΡΟΝΟΥ. Τα δειλά ανθρωπάκια του κατεστημένου ας τα πετάξουν.
    Γιατί αλήθεια είναι κάθε τι που δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΩΣ ΨΕΜΑ. Και συνεχίζει να είναι αλήθεια ένα πράγμα, μέχρι την στιγμή που θα αποδεχτεί ως ψέμα. Διαψεύστε μου.
    Μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε ένας ιδικός να με απαντήσει να με διαψεύσει ή δεν τόλμησε κλπ.
    Όταν δεν υπάρχει αντικειμενική απόδειξη αλήθειας τότε λαμβάνουμε ότι πλησιάζει περισσότερο επί τις % στην αλήθεια και την πραγματικότητα.

    Όσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέγω δικαιολογούνται να με βρίζουν, όσοι όμως καταλαβαίνουν, η ζηλεύουν ή φθονούν ή δεν τολμούν ή κάνουν την κορόιδα. Mε σαμποτάρουν με θάβουν και προτιμούν τις ξένες θεωρίες φυσικής και φιλοσοφίες κλπ.
    Ο εγωισμός: Ζήλια το μίσος ο φθόνος δεν αφήνουν τα φωτεινά μυαλά και τα θάβουν. Δεν αφήνουν την πρόοδο να προοδεύσει και την καθυστέρηση να καθυστερήσει. (Αν δεν έχεις ΤΙΤΛΟΥΣ διπλώματα κλπ.)
    Τους τρώει το σαράκι το πάθος η έχθρα η ζήλια το μίσος και ο φθόνος, ή αμορφωσιά και η ανικανότητα.
    Τον πολιτισμό τον έδεσαν οι Έλληνες, ποίοι Έλληνες όμως 100-500 άτομα, οι υπόλοιποι τι κάνανε, γιατί επαίρονται
    Ότι λένε οι ξένοι θαυμάζετε, ότι λένε οι Έλληνες μισείτε σαμποτάρεται θάβετε από τους ζηλόφθονους και φθονερούς. *(ΕΕΕ)
    Δεν είμαι κανένας διάσημος με τίτλους και μεγάλα ονόματα κλπ. θεωρούν υποτιμητικό να τα λάβουν υπ’ όψιν οι ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ και θάβουν τους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ή αυτούς που δεν πουλάνε. Δεν μπορούσα να φανταστό ότι είναι τόσο δύσκολο να κρίνουν οι ρυμουλκούμενοι τα κείμενα μου αν αυτά που γράφω προσφέρουν κάποια λύση κλπ. Οι σύγχρονοι μου (σε όσους έστειλα της εργασίες μου) δεν τολμούν ούτε να διανοηθούν μια τέτοια αλήθεια γιατί ανατρέπω πολλά από την σύγχρονη φυσική.
    Έκανα κάποιες «ανακαλύψεις εφευρέσεις θεωρίες ΦΥΣΙΚΗΣ κλπ.» και με γράψανε στα α-φρύδια τους, σε ζώα που αποτάθηκα; (Ακαδημαϊκό κατεστημένο, ΜΜΕ-ξαπατήσεως, TV κλπ.)
    Συνήθως αυτοί που προσφέρουν, που προσεγγίζουν την αλήθεια την πραγματικότητα αγνοούνται, όταν δεν είναι διάσημοι με τίτλους κλπ.
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ την παρακάτω θεωρία για να έχετε και μια αντίθετη αλλά αντικειμενική γνώμη.
    *(ΕΕΕ)=Εξαιρούνται η εξαιρετικές εξαιρέσεις.
    @ Είπε την αλήθεια…. ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!! -(Τον μ-βλάκα).

    Ένας αρχαίος Ελληνικός Έλληνας της σύγχρονης φυσικής και φιλοσοφίας. Αρχίζω να λυπάμαι που είμαι περήφανος γιατί είμαι ‘Έλληνας.

    ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

    Τυχαία αποστολή, με τυχαία επιλογή. Γνωστοποίηση: Φυσική υψηλής αντικειμενικότητας.
    Επιστημονική γνώση. Ενημερωτικός διευκρινιστικός και στο υπόψην. Και επιθετικά.

    Όλες οι θεωρίες φυσικής και οι εξισώσεις που περιλαμβάνουν (συμπαντικό χωρόχρονο) ΧΡΟΝΟ μέσα τους, είναι ΛΑΘΟΣ και πρέπει να αναθεωρηθούν, διότι ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, είναι αίσθηση βίωμα. >>>http://users.otenet.gr/~tzinis/XRONOS.htm

    === Θέμα: —- Χ Ρ Ο Ν Ο Σ —- (Περιληπτικά) Νέες θεωρίες, προβληματισμοί. ===
    Φιλοσοφία υψηλής ποιότητος αντικειμενικής λογικής. Συγκεκριμένη φιλοσοφία όχι αφηρημένη.
    Αυτά που γράφω (όχι μόνον για τον χρόνο και άλλα πολλά) δεν είναι τα συνηθισμένα τα τετριμμένα αλλά είναι πέρα από αυτά (όσο είναι δυνατόν) και απάτητε μελέτη και μεγάλη γνώση φυσικής φιλοσοφίας κλπ. Και για ανθρώπους υψηλής ποιότητος (H.Q).
    ΥΠΟΨΗ για όσους σέβονται την νοημοσύνη τους και ενδιαφέρονται και πέρα από την μάσα, του σεξουαλικού και πεπτικού σωλήνα, και όποιος δεν το θεωρεί υποτιμητικών τα παραδέχεται τα διαψεύδει τα δημοσιεύει. Έξω από ανθρώπινες υστεροβουλίες συμφέροντα εγωισμούς κλπ. ( Τι να πω για την λογική σας, την επιστήμη σας και στον ΕΓΩΙΣΜΟ σας, όταν δεν έχετε ανακαλύψει την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ένας ΜΗ μαλάκας να καταλάβει τι λέγω; Σε όσους έστειλα τις θεωρίες μου βέβαια.)

    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ! Μόνον υποκειμενικά.
    Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ! Μόνον υποκειμενικός.
    Δεν υπάρχει παγκόσμιος χρόνος, μόνον τοπικός του συστήματος αναφοράς γης ηλίου. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑ που τον δημιουργεί η ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ολοκληρώσεως μια καταστάσεως. Ο χρόνος είναι εσωτερική υποκειμενική αίσθηση της συγκριτικής διαδικασίας σκέψεως του εγκεφάλου του ανθρώπου το μυαλό, ή 7η αίσθηση, (6η αίσθηση είναι η ισορροπία- βαρύτητα). Είναι η σύγκριση κινήσεων (σχετικότητα) με την επιθυμία ολοκληρώσεως της μέσα στο (βιολογικό κομπιούτερ) μυαλό του ανθρώπου και από τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα (περιστροφή της γης, τους χτύπους της καρδιάς και γενικά τους βιολογικούς ρυθμούς διαδικασίας κλπ. Δεν υπάρχει υπερφυσικό, μόνον άγνωστο.
    Δεν υπάρχει ΧΡΟΝΟΣ, ΜΟΝΟΝ η ταχύτητα ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ και αναμονή ολοκληρώσεως της επιθυμίας, δημιουργεί την ένια του χρόνου. Ο χρόνος είναι η έβδομη (7η) αίσθηση του ανθρώπου, είναι η διαδικασία που απαιτείται προς εκπλήρωση ανάγκης σκοπού επιθυμίας ενεργείας κλπ.
    Το αποτέλεσμα της ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΣ για ευκολία μας το ονομάσαμε ΧΡΟΝΟ, και αυτό είναι το ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ.

    Ο χρόνος δεν προσδιορίζει την κίνηση αλλά Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Η σκέψη η επιθυμία προηγείται του αποτελέσματος. Χρόνος υπάρχει ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    Όλες οι διαπιστώσεις με τα μέχρι τώρα δεδομένα με οδήγησαν σε έναν καθολικό ορισμό: ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    Ο χρόνος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, οντότητα (εκτός αν κάποιος με υποδείξει) σε καμιά περίπτωση δεν αφήνει σημάδια, αλλά μόνον η κίνηση, η ροή συμβάντων που εγγράφετε στη μνήμη μας. Αυτή προσδιορίζει τον άνθρωπο, και αν σβήσουμε την μνήμη πεθαίνει και ο άνθρωπος.
    Εμείς κινούμεθα (γηράσκουμε) και όχι ο χρόνος, αυτό είναι που μας είναι αδύνατον να το εννοήσουμε να το καταλάβουμε, και αντιδρούμε να πεισθούμε ότι δεν υπάρχει χρόνος, ότι είναι έννοια, αίσθηση, το επιβεβαιώνουν δισεκατομμύρια ρολόγια που τον αντικείμενικοποιούν.
    Τα ρολόγια είναι συγκριτές διαδικασίας «σταθερής» ταχύτητας, συγκρίνουν την ταχύτητα περιστροφής της γης με τους δείκτες τους, 15 μοίρες ανά ώρα ή 0,25 μοίρες το λεπτό κλπ.
    (Ο Ίππαρχος μαθηματικός (190 π.Χ.) είναι ο πρώτος που διαίρεσε τον κύκλο σε 360 μοίρες.)
    Κανονικά τα ρολόγια θα έπρεπε να δείχνουν μοίρες και όχι ώρες ή χρόνο κλπ.
    Και ας «σκοτώνονται» οι επιστήμονες για τον τέλειο χρόνο και την ύπαρξη του.
    Ο χρόνος είναι το αντίστροφο της ταχύτητας, σε ακαριαίες ταχύτητες χρόνος δενυπάρχει.
    Πχ. το πετρέλαιο χιλιάδες χρόνια στα βάθη την γης δεν έπαθε τίποτα, αν το βάλουμε φωτιά σε δευτερόλεπτα θα μετατραπεί στα συστατικά του, λόγο της ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ που αυτή και μόνον παίζει ρόλο.
    Η ηλικία δεν προσδιορίζει τα γηρατειά, αλλά η ΤΑΧΥΤΗΤΑ που συντελούνται και εξαρτάται
    από τον προγραμματισμό του εγκεφάλου από τους φορείς της κληρονομικότητας κλπ.
    Αν ο άνθρωπος κατορθώσει να προγραμματίζει τα χρωμοσώματα (D.Ν.Α,) η τον εγκέφαλο κατά βούληση τότε μπορεί να συντηρείτε σε μία επιθυμητή ηλικία (18 χρόνων) ή να μην πεθαίνει κλπ.
    —- Η ΣΥΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: —- Μην ψάχνετε να βρείτε ιδιότητες στον χρόνο δεν υπάρχουν και ως εκ τούτο δεν υπάρχει και θέμα συστολής του χρόνου και τα συναφή με αυτό φαντασιλογήματα, οι βιολογικές διεργασίες του ανθρώπου έχουν τον δικό τους βιολογικό ρυθμό και δεν επηρεάζονται πολλή από άλλα συστήματα αναφοράς, ούτε μπορούμε να τον δούμε σαν 4η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ένα ανύπαρκτο πράγμα κλπ. (Άλμπερτ Αϊνστάιν)
    ——– ΤΟ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: ——-
    Κάθε μέρα, η εμπειρία μας λέει πως είναι αδύνατον να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο…..-Μα πως να ταξιδέψουμε πίσω στο χρόνο, αφού ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ είναι βίωμα του βιολογικού επεξεργαστού του ανθρώπου.
    Κάθε καινούργιος χρόνος θα είναι η συνέχιση τις συνισταμένης των διαδικασιών για την διαβιώσει μας που μας επιβάλουν οι ανάγκες των ένστικτων μας.
    Ο χρόνος δεν τρέχει σε μία κατεύθυνση, εμείς κινούμεθα προς μία κατεύθυνση από το τώρα στο μέλλον αφήνοντας το παρελθόν στη μνήμη (ανεπίστρεπτο), μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο ΠΙΣΩ με την μνήμη, με της ταινίες, δίσκους, βιβλία, δισκέτες κλπ. Όλα στη βιολογική μνήμη μας τυπώνονται κατά μια σειρά διαδικασίας, αλληλουχία συμβάντων, διαδοχική αλλαγή καταστάσεων, οι σκέψεις έρχονται η μία μετά την άλλη και όχι ακαριαίος.
    —– ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: —–
    Δημιουργείτε από την ΕΠΙΘΥΜΙΑ ολοκληρώσεως μια καταστάσεως και από την διαδικασία που απαιτείτε για αυτήν, η καταχώριση των συμβάντων στον εγκέφαλο απαιτεί κάποια διαδικασία, καθυστέρηση στην επιθυμία ολοκληρώσεως, ο εγκέφαλος του ανθρώπου μεταπηδά από μια σκέψη στην άλλη, και όχι όλες μαζί και ακαριαία, η ταχύτητα μεταπτώσεως είναι περιορισμένη και δημιουργεί μία καθυστέρηση στην επιθυμία ολοκληρώσεως, η ανυπομονησία, η αναμονή, η τάση αυτή, δημιουργεί την ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, και όσο μεγαλύτερη είναι η επιθυμία τόσο μεγαλύτερος μας φαίνεται ο χρόνος, η ώρα, τα λεφτά, τα δευτερόλεπτα, και τόσο ποιο ΔΥΣΑΡΕΣΤΟΣ.
    Ο χρόνος είναι το ΜΗ ΑΚΑΡΙΑΙΟ αποτέλεσμα ολοκληρώσεως μιας διαδικασίας, και σχετικός με κάποιες μοίρες περιστροφής της γης αφού παίρνουμε αυτή ως σημείο αναφοράς. Δηλαδή: χρόνος είναι η σχετική διαδικασία (αναμονή) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (Χ=Σ * Δ, Σκοπός επί διαδικασία ολοκληρώσεως ίσον χρόνος)

    Τα παραπάνω είστε υποχρεωμένοι να τα παραδεχτείτε μέχρι να τα διαψεύσετε. Αλήθεια είναι κάθε τι που δεν ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ως ψέμα είτε μας συμφέρει είτε όχι.
    ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ που δώσανε στον ανύπαρκτο χρόνο: Τρέχει ρέει μπρος πίσω προς μία κατεύθυνση ευθύγραμμος Απόλυτος υπερβατικός αδυσώπητος υποκειμενικός αντικειμενικώς πνευματικός κλπ. κλπ. Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
    ===========οοοο============
    Περισσότερα έξω από το κατεστημένο στη σελίδα: http://users.otenet.gr/~tzinis http://www.tzinis.blogspot.com/ tzinis@otenet.gr Αν θέλετε βάλτε στο Blogs σας στη σελίδσ σας μία διεύθυνση μου.

    Βιβλίο 3: ΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΗΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για ΘΕΜΑΤΑ: Ελληνικής «αφύσικης» ΦΥΣΙΚΗΣ.στο Βιβλίο3: http://users.otenet.gr/~tzinis/B-3-FYSIKH-gr.htm Διαχρονική σελίδα. ( 350ΚΒ γράψτε το σε μια δισκέτα )

    Βιβλίο 5: ΘΕΜΑΤΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ: Έξω από τα κατεστημένα. (1000ΚΒ Μια δισκέτα γράψτε το )
    http://users.otenet.gr/~tzinis/B5-FILOSOFIA.htm

    =ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΕΡΙΚΗ Ή ΟΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΙΔΕΩΝ και ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ
    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΜΟΥ, και άνευ αδείας του συγγραφέως και με οιονδήποτε τρόπο.
    ( Όσοι θέλουν ας μας το γνωστοποιούν, ή απαντήστε μου). ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ επίσης το φίμωμα το θάψιμο και να ποιούν την νησα τον ψόφιο κοριό ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ.
    =Φαντάζεστε αν με παραδεχθούν για τις θεωρίες μου στη φυσική, τι αναταραχή, σύγχυση, και αναθεώρηση θα γίνει;
    ===========οοοο============

  5. «Παρακαλούμε για τη δημοσίευση και την προώθηση της προσπάθειάς μας»

    Από τα Φάρσαλα σε όλη τη Ελλάδα!
    Η διαδρομή χωράφι – καταναλωτής, χωρίς οποιονδήποτε μεσάζοντα και έμπορο, των αγνών αγροτικών Φαρσαλινών προϊόντων αποκλειστικής παραγωγής μας, φαίνεται ότι επιβραβεύεται από τους καταναλωτές με την μεγάλη ανταπόκριση που έχει η ιστοσελίδα μας.
    Το http://www.kontogiannis.eu στους λίγους μήνες λειτουργίας του έχει αγκαλιαστεί από τους καταναλωτές ξεπερνώντας τις 7.000 επισκέψεις ενώ πολλές είναι οι παραγγελίες προϊόντων μας.
    Έτσι ο καταναλωτής είναι τριπλά κερδισμένος. Και τα προϊόντα που καταναλώνει είναι αγνά και τα απολαμβάνει σε φυσιολογικές τιμές χωρίς τα κέρδη των εμπόρων και μεσαζόντων και μπορεί να κάνει την παραγγελία του εύκολα και γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού από το σπίτι του.
    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η προσπάθεια μας αυτή και θα συνεχιστεί και θα ενισχυθεί.
    Βρίσκεται σε εξέλιξη η καλαίσθητη παραδοσιακή συσκευασία των προϊόντων μας ενώ ηδη ετοιμάζεται το νέο δυναμικό μας site το οποίο θα «ανέβει» στο διαδίκτυο το προσεχές διάστημα. Μέσω του νέου site θα δίνεται καταρχήν η δυνατότητα να ενημερωθούν οι καταναλωτές για διάφορα θέματα αλλά και να παραγγείλουν on line τα αγνά μας προϊόντα.
    Είμαστε στη διάθεση όλων για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία σας και είμαστε πάντα πρόθυμοι και χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε.

    Με εκτίμηση
    Χαράλαμπος Ν. Κοντογιάννης
    Αγρότης-Παραγωγός
    Αγνά Αγροτικά Προϊόντα Φαρσάλων
    Άγιος Kων/νος Φαρσάλων Λάρισας
    τηλ:. 2491091252, 6946225365
    url: http://www.kontogiannis.eu
    e mail: xaralamposkontogiannis@gmail.com

  6. Istologa said

    έχεις μέηλ;

  7. Νίκος said

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΡΜΗ.ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΡΟ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΗΣ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟΥ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ

Σχολιάστε